عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم

دولت، دژپسند را زیر پای «بیژن زنگنه» قربانی می کند

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: دولت می‌داند از آنجایی که رأی‌گیری مجدد برای کل کابینه منطبق با نظر رهبری نیست و مجلس این کار را نخواهد کرد سعی دارد استیضاح وزیر اقتصاد جلو بیفتد و استیضاح وزیر نفت انجام نشود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 25
کد خبر: ۵۶۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر احمد علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح نمایندگان برای استیضاح وزیر نفت ، گفت: دولت درصدد است تا به هر طریق ممکن زنگنه را در وزارت نفت نگه دارد و به همین سبب با کلید زدن استیضاح وزیر اقتصاد از طریق تعدادی از نمایندگان به دنبال آن است تا استیضاح وزیر نفت را به حاشیه براند.

 

وی افزود: دولت می‌خواهد تا با استیضاح وزیر اقتصاد و قربانی کردن دژپسند در برابر زنگنه، استیضاح وزیر نفت را از اولویت در مجلس خارج کند.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در شرایط فعلی اگر دو وزیر دیگر دولت تغییر کنند، باید دولت برای تمام اعضای کابینه خود مجدد از مجلس رأی اعتماد بگیرد.

 

علیرضابیگی اضافه کرد: دولت می‌داند از آنجایی که رأی‌گیری مجدد برای کل کابینه منطبق با نظر رهبری نیست و مجلس این کار را نخواهد کرد سعی دارد استیضاح وزیر اقتصاد جلو بیفتد و استیضاح وزیر نفت انجام نشود.

 

فارس

ارسال نظر